Lesrooster en aanmelden

Lesrooster en aanmelden les. Voor locaties klik hier.


Let op! Kijk in onze online agenda voor de actuele lestijden en dagen! Rooster kan afwijken.


Waarom aanmelden voor de les?

Wil jij verzekerd zijn van een plekje in één van onze groepslessen? Meld jezelf via onderstaande link aan in de agenda voor één of meerdere lessen van All for Sport.

Klik op deze link en je wordt doorgestuurd naar onze online agenda waar je je kunt aanmelden voor één of meer lessen.

Elke les heeft een bepaalde limiet op het aantal deelnemers welk te zien is in de agenda. Dit doen wij niet alleen voor jouw veiligheid, maar ook om de kwaliteit van de les te garanderen. Dit betekent meer persoonlijke aandacht en meer ruimte voor uitleg en corrigeren van oefeningen met als resultaat; minder blessures en meer gezelligheid!

Proefles aanmelden

Ook voor het volgen van een proefles (welke gratis is!) dien je jezelf aan te melden in de agenda. Aanmelden kan na inloggen met slechts een paar gegevens. Deze gegevens worden absoluut niet gebruikt voor andere doeleinden, maar zijn nodig mocht er onverhoopt een wijziging zijn voor de les.


Wijzigingen in locatie en lessen kunnen op het laatste moment voorkomen door o.a. weersomstandigheden. Leden (ook proef-lessers) die zich tijdig in onze online agenda aangemeld hebben, worden op de hoogte gebracht. Volg ons ook op Facebook voor de laatste nieuwtjes!