Personal Training

Personal training aan huis? In je eigen woonkamer of tuin? Dat kan!

Weinig tijd. Geen zin of mogelijkheid om de weg op te gaan. Je start fanatiek met een keer sporten, maar komt niet in het vaste ritme. We kennen het allemaal. Wat is nu handiger en meer motiverend dan een personal trainer die bij jou aan de deur komt en je uit je luie stoel trekt?! Juist! Verbreek de sleur en start nu echt met het veranderen van je leven. Lees snel verder hoe Dennie jou kan en wil helpen…


Topsporter of beginner, je bent bij mij aan het juiste adres!

Heb je specifieke begeleiding nodig of een goede stok achter de deur? Wil je graag gaan sporten, maar weet je niet waar je moet beginnen? Ik ben een gediplomeerd en zeer ervaren trainer en help je graag op weg naar je doel!Topsporter of beginner

Samen gaan we je huidige situatie in kaart brengen. Of je nu een professioneel atleet bent of een beginnend sporter, ik maak met jou een stappenplan welk op weg naar je doel steeds bijgesteld kan worden. Ook met trainen/bewegen op advies van een fysiotherapeut kan ik je helpen.

Samen met je vriend(in), broer, zus, moeder, buurman of tante trainen? Waarom niet?! Ik geef ook personal training aan koppeltjes of kleine groepjes. Dit zal in de meeste gevallen ook voordeliger uitpakken! Ook kan een combinatie gemaakt worden van training- en voedingsbegeleiding.

Dus wil je graag op een verantwoorde manier afvallen of spiermassa aankomen, fitter worden en je weer lekker in je vel voelen? Weer vertrouwen krijgen in je eigen lichaam tijdens of na een herstel periode? Zelfs trainen voor de volgende Mud Masters, alles is mogelijk!

Voor meer informatie of een vrijblijvend kennismakingsgesprek kun je contact met mij opnemen via info@allforsport.nl of ga naar onze facebookpagina en stuur me een bericht.